Foreningen

Fjordhesten Øst er en forening, som arrangerer kurser og konkurrencer, shows og andre sammenkomster, hvor fjordhesten er i centrum

Fjordhesten Øst er en forening, hvor det sociale samvær mellem medlemmerne er en meget vigtig faktor for et godt foreningsliv.

Fjordhesten Øst er en raceforening, der som medlemmer optager såvel avlere og brugere, som folk, der blot holder af fjordhesten, eller med andre ord – alle der vil være med til at udbrede kendskabet til denne alsidige hest.

Fjordhesten Øst’s medlemmer betaler et kontingent på 200 kr. om året for et personligt medlemskab, og 300 kr. om året for et familie medlemskab.

Fjordhesten er i dag en lige så populær fritids-, hobby- og sportshest, som den tidligere var en uundværlig husmandshest.

Fjordhesten er en rolig og venlig hest, nøjsom og udholdende. Derfor er den med rettet kendt som: Hele familiens hest

Fjordhesten kan det hele, den kan springe, gå dressur og den er helt fortrinlig som skovturs-, distance- og kørehest.

Har du spørgsmål om medlemskab af Fjordhesten Øst eller omkring Fjordhesten i almindelighed, så er du velkommen til at kontakte et af bestyrelsesmedlemmerne, de vil altid være dig behjælpelig.
3 hurtige grunde omkring Fjordhesten Øst!
 
  • Fjordhesten Øst er en selvstændig lokalforening som varetager medlemmernes interesser omkring fjordhesten på sjælland.
 
  • Fjordhesten Øst har mange ansigter, du kan deltage i en af vores mange aktiviteter i løbet af året. Det er alt ligefra agility, skuer, klargøringskursus, stævner og hyggeligt samvær.
 
  • Det er til og betale! 200 kr. (individuelt medlemsskab) / 300 kr. (Familiemedlemskab) pr. år.  Meld dig ind her...
Copyright Fjordhesten Øst 2016