Fjordhesten øst showhold

Showholdet i Fjordhesten Øst

Hvem er showholdet?
Vi er en flok ryttere/kuske og hjælpere som gerne vil vise fjordhesten på en hyggelig og anderledes måde ved shows, dyrskuer, og andre begivenheder.

Vi rider show, fortæller historier, er klædt ud - og vigtigst af alt har det sjovt. Showgruppen er for alle, uanset om du er rytter, kusk eller håndtere din hest fra jorden – den er for både nybegyndere og øvede, her er plads til alle.
Det er ikke tanken at alle skal deltage i alle aktiviteter, nogle steder vil der kun være plads til få og andre steder til mange – nogle steder er der meget larm og uro og andre steder mere roligt – vi vil til hvert arrangement søge deltagere i gruppen og herudfra sammensætte et team som vi vil hjælpe med at lave et show til lejligheden. Vi forventer at du selv deltager aktivt.

Du skal være opmærksom på at der kan være udgifter forbundet med at være en del af showgruppen. Du skal selv betale evt. tilmeldingsgebyrer, transportudgifter, opstaldning m.m. – desuden skal vi til nogle show bruge draget/udstyr.
Vi gør hvad vi kan for at holde disse udgifter nede, ved at blandt andet at søge sponsorater, lave kaffebod ved diverse arrangementer og holde lotteri.

Vi forventer, at man som del af showholdet, deltager aktivt i planlægningsmøder, træningsdage, kotumedage, er behjælpelige med indtjening til f.eks. kostumer mm.

Syntes du det lyder som noget for dig – så kontakt Camilla Bjørnbak Jensen på Babesponyer@gmail.com eller 42 24 92 40 (efter kl. 16) for nærmere information.
Vores forventninger til showholdet :
  • * At du har en velsoigneret hest som du kan håndtere din hest ude blandt mange andre, uanset om du trækker, rider eller kører
  • * At du har team-spirit - husk det er for sjov og det skal være sjovt

  • * At du møder op til træningsaftner, kostumedage og planlægningsdage

  • * At du rider med ridehjelm - og til shows trense og sadel (minimum lammeskindssadel)

  • * At din hest er en fjordhest med bordeaux hestepas eller skal kunne stilles på kåringsplads under Fjordhesten Danmark

  • * At ejer og rytter (hvis det ikke er samme person) er medlem af Fjordhesten Øst

  • * At du selv kan transportere din hest til træning og showsFjordhesten øst